Oks Gepard Ayakkabı ile Konfor

02-06-2021 11:16
Oks Gepard Ayakkabı ile Konfor

Asker Ayakkabısı ve Askeri Bot

Günümüzde askeri botve asker ayakkabısı temin etmek isteyenler, birden çok firma ile iletişim kuruyorlar. Bu durumun en önemli sebebi ise ülkemizde askeri bot ve asker ayakkabısı üreten onlarca firmaların olmasıdır. Üretim yapan pek çok sayıda firma varken, müşterilerin de dikkat etmesi gereken bazı noktalar bulunuyor. Bunların en önemlisi ise firmanın kaliteli ve güvenilir ürünlerinin olmasıdır.

Askeri ürünler denildiğinde akla ilk gelen askerler tarafından kullanılan kamuflaj ürünlerdir. Aslında soğuk havalarda kendinizi güvenli ve sıcak tutması için bu ayakkabıları tercih ediyor olabilirsiniz. Askeri malzemelerin de en önemli parçası olan bot ve asker ayakkabıları, genelde soğuk bölgelerde ve kış aylarında en çok ihtiyaç duyulan parça haline gelebiliyor.

Askeri Botların Yapısı

Askeri botlaryalnızca tek bir ya da modelden oluşmuyor. Botlarda pek çok farklı özelliklere sahip modeller üretilebiliyor. Üretimde botların giyileceği iklim koşulları, arazı yapıları ve hava şartları büyük bir önem taşıyor. Kış mevsimi için üretilen botlar ise su geçirmeyen ve tabanı kaymaz yapıda olmalıdır. Yaz mevsimi için üretilmiş botlarda ise ayakların hava alması ve terlememesi son derecede önem arz etmektedir. Tüm bunlara ek olarak, hangi mevsim için olursa olsun tabanlarının her zaman ortopedik olması gerekmektedir.

Outdoor OKS Gepard

Ayak eklemlerini ve tabanını koruyan özelliklere sahip OKS ayakkabıları unutmamak gerekir. Bu ayakkabılarda konforlu bir kullanım için her detay düşünülerek yapıldı. Su itici gerçek deri ve ter emici astar, nefes aldıran içyapısı ve aşınmaya dirençli olan kauçuk taban gibi özellikleri bulunuyor. Özellikle de kam, dağ yürüyüşü, koşu gibi aktiviteler ile gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Zorlu parkurlar, engebeli yollar ve sert hava şartları karşısında ayak sağlığınızı maksimum şekilde korumalısınız. OKS Gepard botlar bu koşulları sağlayan ve memnun kalabileceğiniz bir ürün. Farklı modeller ile karşınıza çıkan botları doğa ile ilgili etkinliklerinizde veya outdoor sporlarınızda tercih edebilirsiniz. Askeri botlar özellikle de açık havada yapılan sporlar için çevrenin olumsuz koşullarına göre üretiliyor.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.