Oks Eyra 6''Wp Mercek Altında!

16-02-2021 09:40
Oks Eyra 6''Wp Mercek Altında!

 

Oks Eyra 6''Wp Outdoor Botu Yakından Tanıyın!

Eğer doğayla iç içe olmayı seviyor, keşfedecek yeni yerler arıyor, görülecek bambaşka diyarların hayalini kuruyor ya da açık hava sporlarına karşı ilgi duyuyorsanız bir çift Oks Eyra 6”Wp outdoor botuna mutlaka ihtiyacınız olacaktır. Bu noktada, pek çok gelişmiş özellikle donatılan söz konusu bot, sizlere keyifli bir doğa keşfi ve profesyonel bir outdoor spor deneyimi sunuyor. Peki, Oks Eyra 6”W gibi özelliklere sahip? Onu diğer outdoor botlardan ayıran ne? Hangi özellikler bu botu almanız noktasında beklentilerinize cevap verecek?

Gelin, Oks Eyra 6”Wp outdoor botu çok daha yakından tanıyalım...

1.Su Geçirmezlik

Bir outdoor botu kaliteli kılan en önemli unsurlardan biri tabii ki su geçirmezliktir. Karlı tepeleri tırmanırken, yağmurlu yürüyüşlerinizin keyfini çıkarırken ya da sulak arazileri aşarken oldukça işlevsel olacak bu özellik, ayaklarınızı ve dolayısıyla sağlığınızı korumak, verimli bir spor deneyimi elde etmek ve doğa günlerinizin en etkili şekilde yapmak için bir hayli mühim. Oks Eyra 6”Wp Su Geçirmez Outdoor Erkek Botunda bulunan bu özellik ile botunuz mevsimin tüm olumsuz şartlarına ve her türlü açık hava sporunuza uyum sağlayacaktır.

2.Nefes Alabilme

Doğa keşfiniz ya da outdoor sporlarınız her daim kar veya yağmur yağışlı geçmez. Kimi zaman kendinizi yazın en sıcak günlerinde uzun süren yürüyüşlerde bulabilirsiniz. Böyle durumlarda, ayaklarınızın nefes alması, ayak sağlığınızı korumak için oldukça önemli. Mantar, koku ve diğer pek çok olumsuzluklardan ayaklarınızı korumak adına Oks Eyra 6”Wp Outdoor Botu, nefes alabilen yapısı ile devreye giriyor. %100 polyester DRY TOUCH tekstil astara sahip olan söz konusu botlar, aynı zamanda ter emici özellik ile sizlere kusursuz bir kullanım sunmakta.

3.Çift Bileşenli Taban Teknolojisi

Engebeli araziler, dik yokuşlar, yağmur ve kar yağışlı günler... Her biri outdoor spor deneyimlerinizin olmazsa olmazlarından. Bu gibi durumlarda, güvenli bir deneyim elde etmeniz için çift bileşenli taban teknolojisi ile karşınıza çıkan Oks Eyra 6”Wp, faylon ve kauçuk tabanları ile zemine karşı maksimum direnç göstererek sağlam adımlar atmanıza olanak tanır.

4.Hafif Tasarım

Outdoor botunuzun hafif bir yapıya sahip olmasını dilediğinizi biliyoruz. Uzun süreli kullanımlarda ayaklarınızı yormayacak, aynı zamanda yürüyüş şeklinizi olumsuz etkilemeyecek ve ayağınızın ergonomisine uyum sağlayacak Oks Eyra 6”Wp, 1045gr ağırlığı ile konforlu bir kullanım olanağı sunmak için tasarlandı.

Oks Eyra 6”Wp outdoor botuna Oksfootwear.comadresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.