Oks Atrox Outdoor Antrasit Ayakkabı Mercek Altında!

02-04-2021 14:03
Oks Atrox Outdoor Antrasit Ayakkabı Mercek Altında!

 

Daha Güçlü ve Konforlu Bir Yürüyüş Deneyimi…

Sabahın ilk ışıklarıyla koşuya çıktığınızda, gün içerisinde temiz bir hava almak için ritmik bir yürüyüş yapmak istediğinizde, yakın arkadaşlarınızla doğa yürüyüşü planlarınızı hayata geçirdiğinizde ya da bir maratona hazırlandığınızda… Her koşulda da sizleri rahat hissettirecek, güçlü ve sağlam adımlar atmanız sağlayacak bir ayakkabıya ihtiyacınız olacaktır. Bu noktada, Oks Atrox Outdoor Antrasit Ayakkabı sizlerin bu ihtiyacını en kaliteli şekilde karşılamak için devrede. Koşu ve yürüyüş deneyimleriniz için özel olarak tasarlanan bu ayakkabıyı gelin daha yakından tanıyalım…

Her Mevsimde Kullanım

Yürüyüş ya da koşu yaparken mevsimin olumsuz hava şartlarını kafanıza takmanıza gerek yok. Zira, Oks Atrox Outdoor Ayakkabı, nefes alabilen ve ter emici astarı, su itici özelliği, çift katmanlı kauçuk, faylon dış tabanı ile hava yağmurlu olduğunda, güneş aşırı ısıttığında ya da güzel bir bahar gününde sizlere eşlik edecektir. Tüm bu özellikleri ile spor deneyimlerinizde etkili bir performans göstermenizi sağlayacak söz konusu ayakkabı, aynı zamanda ayak sağlığınızı korumak için harika bir seçenek.

Ultra Hafif Tasarım

Hızınızı alamadınız ve saatlerce koştunuz ya da kendinizi doğanın mükemmelliğine kaptırdınız ve ne kadar çok yürüdüğünüzün farkına bile varmadınız. Peki ya, ayaklarınız? Eğer, ayakkabılarınız adımlarınız için uygun değilse günün sonunda ayaklarınızda ağrılar hissetmeniz oldukça normal. Yürümeye ve koşmaya bağlı yorulmaları en aza indirmek, her adımınızı en konforlu şekilde atmak için Oks Atrox outdoor ayakkabı, ultra hafif tasarımı ile sizleri kendisine hayran bırakacaktır.

Geniş Beden Aralığı

36 numaradan 46 numaraya kadar geniş bir aralığa sahip olan Oks Atrox, bu yönüyle hem erkeklere hem de kadınlara hitap etmektedir. Bu noktada, ayaklarınızı sarıp sarmalayacak olan bu ayakkabıları, uzun süreli sporlarda tercih edecekseniz bir numara büyük almanızı tavsiye ederiz. Zira, spor deneyimlerinizde ayaklarınızda şişmeler oluşabilir ve ayakkabılar ayaklarınızı sıkabilir.

Oks Atrox outdoor ayakkabıya Oksfootwear.com adresimizden avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.