İş Güvenliği İçin İhtiyacınız Olan Malzemeler

26-10-2020 16:18
İş Güvenliği İçin İhtiyacınız Olan Malzemeler

 

Önce İş Güvenliği!

Günlük hayatta iş güvenliği olarak bahsettiğimiz bu kavram sayesinde, iş yerinde meydana gelebilecek olumsuz durumlar ya da uzun dönemde işçilerde meydana gelebilecek meslek hastalıklarına karşı tedbir alınabiliyor. İş güvenliğinin amacı; işçinin sağlık durumunu tehlikeye atacak veya hayatını etkileyecek unsurları ortadan kaldırmaktır. Bu noktada, iş sahasında güvenliği sağlamak, her türlü maddi ve manevi riskleri en aza indirmek için özen göstermeniz gereken tek detay, İş Güvenliği Malzemelerini kullanmak. İş güvenliği ekipmanlarını kullanarak oluşabilecek pek çok kazayı önlemek ve kayıpların önüne geçmek mümkün. Peki, İş Güvenliği Malzemeleri nelerdir?

Kulak Tıpası ve Manşonlu Kulaklık

İnşaat alanları, sanayi bölgesi ve havalimanı gibi gürültülü yerlerde çalışmak, uzun vadede işitme problemine neden olmaktadır. Bundan dolayı, eğer çalışma ortamınız bu tarz alanlardan oluşuyorsa manşonlu kulaklıklar yüksek sese maruz kalmamanız ve kulaklarınızın korunması için oldukça önemlidir. Kulak tıpaları ise daha az ses seviyesine sahip alanlarda ya da elektrikli el aletleri kullanımında, duyma duyularınızı olumsuz bir şekilde etkilememek için ihtiyacınız olan ekipmanlar arasında yer alıyor.

Baret ve Maske

Baret ve maske kullanımını iş sahasında hayati öneme sahip iş güvenliği malzemelerdendir. Çalışma sırasında kafanıza düşebilecek nesneye veya sizin düşme ihtimalinize karşı en iyi önlemi alabilen baretler, kesinlikle kullanmanız gereken ürünler arasında yer alıyor. Baretin yanı sıra, tozlu ortamlarda ya da maden gibi tehlike arz edebilecek mekânlarda oluşabilecek olumsuz durumlara karşı maskelerin varlığı da hayati önem taşımaktadır.

İş Güvenliği Giysileri

Eldiven, tulum, pantolon, mont, dizlik, gözlük ve çelik burunlu galoş olarak da adlandırılan Lead Shoe Cap, iş ortamınızda güvenliğinizi ve sağlığınızı korumak için ihtiyaç duyacaklarınızdan. Uzuvlarınızı korumak için alacağınız önlemleri etkili kılma noktasında iş güvenliği giysilerinin pek çok etkisinin bulunduğunu unutmamanız önemli. Bu noktada, iş güvenliği giysileri arasında belki de ön önemliler arasında yer alan Lead Shoe Cap, ayaklarınızı, düşen cisimlere ve darbelere karşı koruması için özel olarak üretilmiştir.

Lead Shoe Cap Nedir?

Lead Shoe Cap, fabrika üretim ve açık alanlarında ziyaretçilerin, düşük riskler altında darbe ve yukarıdan düşen cisimlere karşı TS-EN-12568 standardında darbe dayanımı ile Ayak Burnunun Korunmasını sağlar. Ayakkabınızı çıkarmadan elastik bant ile direkt olarak giyim imkanı verildiğinden hijyenik bir üründür. Dolayısı ile defalarca giyilip çıkarılabilir ve mantar ve ayak oluşabilecek bakterilere karşı ayağınızı korur.

Çalışma ortamınızda ayaklarınızı korumanız için Lead Shoe Cap, Oksfootwear.com adresinde sizleri bekliyor.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.