Arazi Botu Ağırlığı Ne Kadar Olmalı?

20-01-2021 16:00
Arazi Botu Ağırlığı Ne Kadar Olmalı?

 

Outdoor ve Askeri Bot Alırken Ağırlığına Dikkat!

Arazi botları, en zor koşullarda sizleri eşlik edecek, yürüyüşlerinizin çok daha konforlu, güvenli ve dinamik olmasını sağlayacaktır. Bu noktada, kampçılık, dağcılık, doğa yürüyüşü, kayak gibi outdoor sporlarında tercih edebileceğiniz Outdoor Botlar ve özel harekat, özel tim, jandarma, asker, polis gibi güvenlik sektöründe çalışanlara hitap eden askeri botlar, arazi botu olarak karşımıza çıkıyor.

Engebeli araziler, olumsuz hava şartları ve zorlayıcı parkurlarda en büyük destekçiniz olacak söz konusu botlar, keyifli bir outdoor spor deneyimi elde etmeniz ya da iş sahanızda yüksek bir performans elde etmeniz için özel olarak tasarlanmaktadır. Bundan dolayı, diğer botlara göre çok daha nitelikli özelliklere sahip olması beklenen arazi botları, gelişmiş yapıları ile ayağınızın ergonomisine uyum sağlamak, ayaklarınızı korumak ve bulunduğunuz konuma göre en iyi yürümeyi sunmak için devrede. Hydrofobic yani su itici özelliğe ve nefes alabilen bir yapıya sahip olması gereken outdoor ve Askeri Botlarda, faylon ve kauçuk olarak çift bileşenli taban teknoloji olması sağlıklı bir kullanım açısından oldukça mühim. Peki, bu özelliklerinin yanı sıra, konforlu bir deneyim için Arazi Botların Ağırlığı Ne Kadar Olmalı?

Outdoor ve Askeri Botların Maksimum Ağırlığı...

Eğer, outdoor sporu ya da sporlarıyla ilgileniyor veya askeri bot giyinmeniz gereken bir işte çalışıyorsanız botların ağırlığı sizler için bir hayli önemli demektir. Uzun süreli kullanımlarda ayaklarınızı yoracak olan ağır arazi botları, daha sonraki süreçlerde ayaklarınızın yapısında ve yürüme şeklinizde sorunlar ortaya çıkmasına neden olacaktır. Bunların yanı sıra, sizlere ağır gelen bir bot, spor deneyimlerinizde ya da çalışırken performansınızı olumsuz yönde etkileyecek, konforunuzu kaybetmenize yol açacaktır. Bundan dolayı, Arazi Botu Seçimi yaparken botun ağırlığını bilmeniz gerekiyor. Bu noktada, alacağınız asker botu ya da outdoor botlarının en fazla 1300-1400 gr olması sağlıklı bir kullanım için dikkat etmeniz gereken önemli detaylar arasında yer alıyor.

Arazi Botu İçin Doğru Adres: Oksfootwear.com

Üst düzey bir kullanım sunmak için özel olarak üretilen arazi botları, ultra hafif tasarımlarının yanı sıra, sizleri kendisine hayran bırakacak pek çok özelliği ile Oks Footwear online mağazasında sizleri bekliyor. Hafif Arazi Botlarının keyfini doyasıya çıkarmak parmaklarınızın ucunda!

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.